Насос для ставка погружний, Jebao JGP 35000

Немає оцінок Написати відгук
Ціна:
13 619 грн.
Наявність:
Так
Артикул:
JGP35000
Виробник:
Jebao

  • Доставка Новою Поштою
    або Самовивіз

  • Гарантія на усі товари

  • Повернення - обмін
    14 днів

  • Оплата:
    - на банківську картку
    - безготівковим переказом
    - готівковою оплатою
    - у відділенні Нової Пошти

Насос JGP 35000 для ставків для встановлення у воді.

Насос серії  JGP рекомендується використовувати для ставків, водоспадів та фонтанів. Насоси забезпечують великий протік води при достатньому напорі ставкової води. Допускається робота насоса із частинками органічного бруду із розміром до 6 мм.

Перевага в порівнянні з іншими моделями - насос можна встановлювати як в горизонтальному, так і вертикальному положенні. Виробник допускає встановлення насосу поза межами води в технічному  приміщенні або приямку. 

Товар запаковано у сірому коробі.

Онлайн-каталог Basmarket пропонує купити Насос для пруда Jebao погружной JGP 35000. Якщо вам треба купити Насосне обладнання або іншу продукцію для ставків та басейнів не виходячи з квартири, зайдіть до нас в магазин basmarket.com.ua. Ви хочете знайти цікавий для вас товар за низькою ціною? Використовуйте зручну систему пошуку на сайті. Введіть найменування товару, як приклад, хлор для басейну, дахи для басейнів чи стеклопластиковые басейни - і ви побачите товари з цієї категорії. Як бачите, все досить просто. Товари, розміщені в нашому онлайн-каталозі, перевіреної якості та від відомих виробників. Якщо раптом, при виборі Насос для пруда Jebao погружной JGP 35000 вам потрібна додаткова інформація, наші співробітники допоможуть вам. Придбану продукцію можна забрати у зручному для вас відділенні Нової Пошти Нікополі чи інших населених пунктах України. На все обладнання для басейну, куплене в нашому магазині, розповсюджується гарантія.
Виробник
Торгова марка чи бренд Jebao
Основні
Потужність 650 Вт
Продуктивність насосу 35 м3/год
Максимальна висота подачі води 8.5 м.в.с.
Підключення на виході d 63 мм
Підключення на вході d 63 мм
Розміри без упаковки
Довжина 330 мм
Ширина 230 мм
Висота 280 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10м
Написати відгук