Насос для ставка Jebao, погружний, JGP 20000

Немає оцінок Написати відгук
Ціна:
8 216 грн.
Наявність:
Нет в наличии
Артикул:
JGP20000
Виробник:
Jebao

  • Доставка Новою Поштою
    або Самовивіз

  • Гарантія на усі товари

  • Повернення - обмін
    14 днів

  • Оплата:
    - на банківську картку
    - безготівковим переказом
    - готівковою оплатою
    - у відділенні Нової Пошти

Насос серії  JGP рекомендується використовувати для ставків, водоспадів та фонтанів. Насоси забезпечують великий протік води при достатньому напорі ставкової води. Допускається робота насоса із частинками органічного бруду із розміром до 6 мм.

Перевага в порівнянні з іншими моделями - насос можна встановлювати як в горизонтальному, так і вертикальному положенні. Виробник допускає встановлення насосу поза межами води в технічному  приміщенні або приямку.

Інтернет магазин Басейн-Маркет пропонує купити Насос для пруда Jebao погружной JGP 20000. Якщо вам потрібно вибрати Насосне обладнання чи інше обладнання для басейну чи ставка не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний каталог Basmarket. Ви хочете підібрати басейне обладнання за доступною ціною? Використовуйте пошук на сайті. Введіть назву товару, що вас цікавить, наприклад, пісок для пісочного фільтру, рідина для чищення басейну чи донний сачок - і ви побачите релевантні товари. Як бачите, все дуже просто. Басейне обладнання, розміщене у нас в асортимент, чудової якості. Якщо, замовляючи Насос для пруда Jebao погружной JGP 20000 у вас виникнуть питання, наші консультанти підкажуть те, що вас цікавить. Придбаний товар ви зможете отримати у найближчому відділенні Нової Пошти у Броварах та в будь-яких інших містах. На все обладнання для басейну, куплене у нас, надається гарантія та можливість повернення.
Виробник
Торгова марка чи бренд Jebao
Основні
Потужність 420 Вт
Продуктивність насосу 20 м3/год
Максимальна висота подачі води 6,5 м.в.с.
Підключення на виході 1 1/2"
Підключення на вході 2"
Розміри без упаковки
Довжина 250 мм
Ширина 150 мм
Висота 200 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10м
Написати відгук