Насос для ставка Jebao погружний JGP 25000

Немає оцінок Написати відгук
Ціна:
9 989 грн.
Наявність:
Нет в наличии
Артикул:
JGP25000
Виробник:
Jebao

  • Доставка Новою Поштою
    або Самовивіз

  • Гарантія на усі товари

  • Повернення - обмін
    14 днів

  • Оплата:
    - на банківську картку
    - безготівковим переказом
    - готівковою оплатою
    - у відділенні Нової Пошти

Насос серії  JGP рекомендується використовувати для ставків, водоспадів та фонтанів. Насоси забезпечують великий протік води при достатньому напорі ставкової води. Допускається робота насоса із частинками органічного бруду із розміром до 6 мм.

Перевага в порівнянні з іншими моделями - насос можна встановлювати як в горизонтальному, так і вертикальному положенні. Виробник допускає встановлення насосу поза межами води в технічному  приміщенні або приямку. 

Онлайн-супермаркет Basmarket пропонує купити Насос для пруда Jebao погружной JGP 25000. Якщо вам терміново потрібно купити Насосне обладнання або інші аксесуари для ставка та басейну не залишаючи будинок, відвідайте наш віртуальний маркет Басейн-Маркет. Ви хочете вибрати ставкове обладнання з вигодами для себе? Використовуйте пошукову систему на сайті. Введіть назву продукції, що вас цікавить, для прикладу, смужки для води, пісок для фільтру у басейн чи водяний пилосос для басейну - і ви побачите релевантні товари. Як бачите, все дуже просто. Товари, розміщені у нас в асортимент, чудової якості. Якщо, вибираючи Насос для пруда Jebao погружной JGP 25000 у вас виникнуть питання, звертайтесь до наших менеджерів. Ваше замовлення ви зможете забрати у найближчому відділенні Нової Пошти у Тернополі чи інших населених пунктах України. На всі товари, куплені у нас, надається гарантія.
Виробник
Торгова марка чи бренд Jebao
Основні
Потужність 520 Вт
Продуктивність насосу 25 м3/год
Максимальна висота подачі води 7.5 м.в.с.
Підключення на виході 1 1/2"
Підключення на вході 2"
Розміри без упаковки
Довжина 250 мм
Ширина 150 мм
Висота 200 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10м
Написати відгук