Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-8000

Немає оцінок Написати відгук
Ціна:
3 662 грн.
Наявність:
Так
Артикул:
ME08000
Виробник:
Jebao

  • Доставка Новою Поштою
    або Самовивіз

  • Гарантія на усі товари

  • Повернення - обмін
    14 днів

  • Оплата:
    - на банківську картку
    - безготівковим переказом
    - готівковою оплатою
    - у відділенні Нової Пошти

Даний тип насосів ідеально підходить для систем фільтрації та очищення води невеликих ставків та водоспадів. Також можливе використання і у акваріумах.

Насоси споживають малу кількість електричної енергії і мають при цьому значний проток води. Конструкція забезпечує тихий режим роботи. На вході насоса встановлено пристосування для ручного регулювання протоку води.

Конструктивна особливість даного типу насосів передбачає наявність електронного IC блоку, який автоматично відключає електроживлення при відсутності в системі води.

При блокуванні ротора система автоматично відключає електромотор, тим самим захищає його від перегріву і поломок. Можна використовувати як в морській воді, так і прісній.

Керамічний зносостійкий вал забезпечує тривалий термін експлуатації обладнання.

На корпусі насоса є різьбові приєднання входу і виходу. Насос захищений  пластиковою решіткою, яка захищає вхідний отвір від попадання сміття та великого бруду. Допускається попадання органічних частинок з максимальним розміром до 3-5мм.

Компанія basmarket.com.ua пропонує Насос для пруда Jebao с регулятором протока типа ME-8000. Якщо ви планували придбати Насосне обладнання чи інше обладнання для басейну чи ставка не виходячи з дому, зверніться до нашого інтернет магазин basmarket.com.ua. Ви хочете підібрати цікавий для вас товар за доступною ціною? Скористайтеся пошуком на сайті. Введіть назву товару, наприклад, градусник для води, роллетное накриття басейну чи хлору для басейну - та ви побачите список товару з цієї категорії. Все дуже просто та зручно. Продукція, представлена в нашому інтернет-магазин, перевіреної якості. Якщо ж, оформляючи замовлення на Насос для пруда Jebao с регулятором протока типа ME-8000 вам потрібно уточнити інформацію, звертайтесь до наших консультантів. Придбаний товар ви зможете отримати у найближчому відділенні Нової Пошти у Маріуполі та інших населених пунктах України. На всі товари, куплені у нас, надається гарантія та можливість повернення.
Виробник
Торгова марка чи бренд Jebao
Основні
Потужність 42 Вт
Продуктивність насосу 8,0 м3/год
Максимальна висота подачі води 4,2 м.в.с.
Підключення на виході 1 1/2" або шлангова насадка під 38х32х25х20 мм
Підключення на вході 1 1/2" або шлангова насадка під 38х32х25х20 мм
Розміри без упаковки
Довжина 225 мм
Ширина 130 мм
Висота 195 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10м
Написати відгук