Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-6500

Немає оцінок Написати відгук
Ціна:
3 511 грн.
Наявність:
Так
Артикул:
ME06500
Виробник:
Jebao

  • Доставка Новою Поштою
    або Самовивіз

  • Гарантія на усі товари

  • Повернення - обмін
    14 днів

  • Оплата:
    - на банківську картку
    - безготівковим переказом
    - готівковою оплатою
    - у відділенні Нової Пошти

Даний тип насосів ідеально підходить для систем фільтрації та очищення води невеликих ставків та водоспадів. Також можливе використання і у акваріумах.

Насоси споживають малу кількість електричної енергії і мають при цьому значний проток води. Конструкція забезпечує тихий режим роботи. На вході насоса встановлено пристосування для ручного регулювання протоку води.

Конструктивна особливість даного типу насосів передбачає наявність електронного IC блоку, який автоматично відключає електроживлення при відсутності в системі води.

При блокуванні ротора система автоматично відключає електромотор, тим самим захищає його від перегріву і поломок.

Можна використовувати як в морській воді, так і прісній.

Керамічний зносостійкий вал забезпечує тривалий термін експлуатації обладнання.

На корпусі насоса є різьбові приєднання входу і виходу. Насос захищений  пластиковою решіткою, яка захищає вхідний отвір від попадання сміття та великого бруду. Допускається попадання органічних частинок з максимальним розміром до 3-5мм.

Онлайн магазин Basmarket пропонує придбати Насос для пруда Jebao с регулятором протока типа ME-6500. Якщо ви планували вибрати Насосне обладнання або інші аксесуари для ставків та басейнів не залишаючи будинок, відвідайте наш електронний маркет Basmarket. Ви хочете вибрати потрібний товар із вигодами для бюджету? Використайте можливість пошуку. Почніть писати назву продукції, як приклад, рівень ph для басейну, компресор аератор для ставка чи великий каркасний басейн - і ви побачите товари з цієї категорії. Все дуже зрозуміло та зручно. Продукція, представлена в нашому інтернет-магазин, чудової якості. У разі, якщо при виборі Насос для пруда Jebao с регулятором протока типа ME-6500 у вас з'явились питання, звертайтесь до наших консультантів. Замовлений товар ви можете отримати у зручному для вас відділенні Нової Пошти Чернігові та інших точках України. На все обладнання для басейну, замовлене в нашому магазині, діє гарантія.
Виробник
Торгова марка чи бренд Jebao
Основні
Потужність 32 Вт
Продуктивність насосу 6,5 м3/год
Максимальна висота подачі води 3,5 м.в.с.
Підключення на виході 1 1/2" або шлангова насадка під 38х32х25х20 мм
Підключення на вході 1 1/2" або шлангова насадка під 38х32х25х20 мм
Розміри без упаковки
Довжина 225 мм
Ширина 130 мм
Висота 195 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10 м
Написати відгук