Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-5500

Немає оцінок Написати відгук
Ціна:
3 172 грн.
Наявність:
Так
Артикул:
ME05500
Виробник:
Jebao

  • Доставка Новою Поштою
    або Самовивіз

  • Гарантія на усі товари

  • Повернення - обмін
    14 днів

  • Оплата:
    - на банківську картку
    - безготівковим переказом
    - готівковою оплатою
    - у відділенні Нової Пошти

Даний тип насосів ідеально підходить для систем фільтрації та очищення води невеликих ставків та водоспадів. Також можливе використання і у акваріумах.

Насоси споживають малу кількість електричної енергії і мають при цьому значний проток води. Конструкція забезпечує тихий режим роботи. На вході насоса встановлено пристосування для ручного регулювання протоку води.

Конструктивна особливість даного типу насосів передбачає наявність електронного IC блоку, який автоматично відключає електроживлення при відсутності в системі води.

При блокуванні ротора система автоматично відключає електромотор, тим самим захищає його від перегріву і поломок.

Можна використовувати як в морській воді, так і прісній.

Керамічний зносостійкий вал забезпечує тривалий термін експлуатації обладнання.

На корпусі насоса є різьбові приєднання входу і виходу. Насос захищений  пластиковою решіткою, яка захищає вхідний отвір від попадання сміття та великого бруду. Допускається попадання органічних частинок з максимальним розміром до 3-5мм.

Онлайн-маркет Басейн-Маркет пропонує Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-5500. Якщо ви вирішили підібрати Насосне обладнання або інші аксесуари для басейнів та ставків не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин basmarket.com.ua. Вам потрібно підібрати певний товар за доступною ціною? Використовуйте пошукову систему на сайті. Введіть найменування продукції, що вас цікавить, наприклад, насос з підігріванням води, форсунки гідромасажні чи насос для циркуляції води - і ви побачите список продуктів цієї категорії. Все дуже зрозуміло та зручно. Продукція, представлена у нас в онлайн-каталозі, перевіреної якості та від відомих виробників. Якщо, замовляючи Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-5500 вам потрібно уточнити інформацію, звертайтесь до наших консультантів. Придбаний товар ви зможете отримати у найближчому відділенні Нової Пошти у Хмельницькому або в іншому українському місті. На все обладнання для басейну, куплене у нас, діє гарантія.
Виробник
Торгова марка чи бренд Jebao
Основні
Потужність 22 Вт
Продуктивність насосу 5,5 м3/год
Максимальна висота подачі води 3,0 м.в.с.
Підключення на виході 1 1/4" або шлангова насадка під 32х25 мм
Підключення на вході 1" або шлангова насадка під 25х20х16 мм
Розміри без упаковки
Довжина 190 мм
Ширина 110 мм
Висота 180 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10м
Написати відгук