Насос для ставка Jebao погружний, JGP 15000

Немає оцінок Написати відгук
Ціна:
8 022 грн.
Наявність:
Так
Артикул:
JGP15000
Виробник:
Jebao

  • Доставка Новою Поштою
    або Самовивіз

  • Гарантія на усі товари

  • Повернення - обмін
    14 днів

  • Оплата:
    - на банківську картку
    - безготівковим переказом
    - готівковою оплатою
    - у відділенні Нової Пошти

Насос серії  JGP рекомендується використовувати для ставків, водоспадів та фонтанів. Насоси забезпечують великий протік води при достатньому напорі ставкової води. Допускається робота насоса із частинками органічного бруду із розміром до 6 мм.

Перевага в порівнянні з іншими моделями - насос можна встановлювати як в горизонтальному, так і вертикальному положенні. Виробник допускає встановлення насосу поза межами води в технічному  приміщенні або приямку.

Електронний магазин basmarket.com.ua пропонує замовити Насос для пруда Jebao погружной JGP 15000. Якщо вам треба підібрати Насосне обладнання або інші товари для басейнів та ставків не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний каталог Басейн-Маркет. Ви хочете вибрати певну продукцію за вигідною ціною? Використовуйте функцію пошуку товарів на сайті. Почніть вводити найменування товару, як приклад, донний злив у басейні, компресор для аерации чи басейни із склопластика - і вам буде показана відповідна продукція. Все максимально просто та зручно. Продукція, розміщена у нас в асортимент, відмінної якості та від перевірених брендів. У разі, якщо вибираючи Насос для пруда Jebao погружной JGP 15000 вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до наших менеджерів. Придбати наші товари ви можете у Житомирі та інших населених пунктах України. На всю продукцію, куплену у нас, діє гарантія.
Виробник
Торгова марка чи бренд Jebao
Основні
Потужність 290 Вт
Продуктивність насосу 15 м3/год
Максимальна висота подачі води 6,0 м.в.с.
Підключення на виході 1 1/2"
Підключення на вході 2"
Розміри без упаковки
Довжина 250 мм
Ширина 150 мм
Висота 200 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10м
Написати відгук